Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat Tahm Kench'a

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak mi się przypomniało, że ta nowa postać Tahm kojarzy mi się z potworkiem z serii dragon ball gt, a może sami ocenicie?

Tahm Kench

LINK - http://i.ytimg.com/vi/KeelCmoIEQ4/maxresdefault.jpg

Zounama - Dragon ball GT

LINK - http://vignette4.wikia.nocookie.net/pl.dragonball/images/4/4a/Zounama.jpg/revision/latest?cb=20131113212929

Nie jest to może olbrzymie podobieństwo, ale jednak myślę, że te obie postacie są do siebie podobne.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Nie widać podobieństwa :)

Przesadzasz troszkę ;)

Ta z serii dragon ball GT była robiona w latach 90-tych, a tahm teraz. Ogolnie uważam, że mają podobny model, ale ze względu na przepaść wiekową, graficznie są zrobione inaczej, ale jednak jakies podobieństwo w obu zobaczyłem, ale to nie znaczy, że mam rację ;>

Chcę się tylko podzielić moją opinią i zapytać innych użytkowników, a nie spiskować tutaj jakieś teorie ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Po co ten temat? Jak zobaczyłam te oba zdjęcia i twierdzisz, że są podobne, bo czułki to FACEPALM. 

Nie, nie są podobne. Ta postać nie ma pewnie nic wspólnego z Tahmem. 

Spamspamspam

Opublikowano

Po co ten temat? Jak zobaczyłam te oba zdjęcia i twierdzisz, że są podobne, bo czułki to FACEPALM. 

Nie, nie są podobne. Ta postać nie ma pewnie nic wspólnego z Tahmem. 

Spamspamspam

Dla mnie to to samo "zwierzę", ale Ty musisz od razu pisać głupie komentarze. Chciałem tylko, żeby inni ocenili moje poglądy co do tej postaci, ale nie, Ty musisz od razu oceniać to jako spam ;>

Najlepiej nic nie wypisuj, bo tylko denerwujesz ludzi. Nie znam Cię, ale od razu widać, że ciężki masz charakter. Nie powinienem Cię oceniać po głupiej wypowiedzi na forum, ale sobie na to zasłużyłaś.

Następnym razem, jeżeli chcesz coś napisać odnoś się wprost do tematu i nie pisz zbędnych głupot  :*

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Nie pamiętam już tej postaci w DB, Zounama jest podobny do Tahma tylko przez macki i otyłość, ale tak samo można go porównać do suma :p

Opublikowano

Zawsze byłem przekonany że Tahm jest żabą bo nigdy się nie przyglądałem jego wąsom zawsze widziałem tylko ten długi jęzor.

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...